De behandeling

Reflexzonetherapie

Naar aanleiding van een vragenlijst die voorafgaand aan de eerste behandeling (per e-mail) wordt toegezonden, waarin verschillende vragen worden gesteld met betrekking tot o.a. de klacht(en), ziektehistorie, leefgewoonten, voedingspatroon, omgevingsfactoren én daarnaast onderzoek op de voeten, wordt er een behandelplan voorgesteld. Als dit behandelplan is besproken, volgt de eerste behandeling.
Een behandeling duurt  gemiddeld 60 minuten.

Bioresonantie (Bicom)

Eerste behandeling

Tijdens de eerste behandeling wordt een overzichtsmeting gedaan middels het Bicomapparaat die uw algehele gezondheidstoestand in kaart brengt: welke organen er gestoord zijn, allergieën of onverdraagzaamheden (voor voeding), belastingen met virussen, bacteriën, schimmels, parasieten en toxines etc.
Deze meting geschiedt door slechts naast het apparaat te zitten dat de verstoringen traceert, hier voelt u in het geheel niets van en het is niet noodzakelijk om u van kleding te ontdoen.

Op basis van de verzamelde informatie wordt een individueel behandelplan opgesteld en worden er indien nodig voedingsadviezen meegegeven, of natuurlijke middelen aanbevolen.

Vervolgbehandelingen

Op grond van de gevonden verstoringen worden middels het Bicomapparaat specifieke trillingen naar het lichaam gestuurd, met als doel de schadelijke invloeden te elimineren en het zelfgenezend vermogen van het lichaam aan te spreken.

Hierbij zit u in een gemakkelijke stoel naast het apparaat, met uw rug tegen een mat (uitgangselektrode) aan die de frequenties versterkt naar uw lichaamscellen voert, eventueel aangevuld met flexibel matje (ingangselektrode)  dat onder uw kleding op het te behandelen gebied wordt geplaatst (in geval van darmontsteking  b.v. op de buik). Hier voelt u in het geheel niets van.

Reacties zijn gesloten.