Bioresonantie

Bioresonantie

Soms kan het zinvol zijn om naast reflexzonetherapie fysiek het een en ander uit te sluiten middels bioresonantie (belastingen met micro-organismen, allergenen, toxines etc.) en waar nodig te behandelen. Dit  maakt dat zeer doelgericht kan worden gewerkt; het proces nauwlettend wordt gevolgd en waar nodig direct kan worden bijgesteld.
Door deze combinatie  kan een zoveel mogelijk op de individuele behoeften van de cliënt afgestemde behandeling worden geboden, hetgeen het slagingspercentage van een behandeltraject aanzienlijk vergroot.

Wat is (Bicom) Bioresonantie

Principes van Bioresonantie met de Bicom (klik op “Pricipes van Bioresonantie met de Bicom” met rechter muisknop -> openen in nieuw tabblad) door Twillmed

Bioresonantie is een geneeswijze die er vanuit gaat dat elk orgaan een specifieke trillingsfrequentie heeft van elektromagnetische aard en berust op de nieuwste ontwikkelingen en inzichten uit de biofysica.

Met behulp van Bicom, het apparaat dat hierbij wordt ingezet, kunnen de frequenties worden opgemeten. Hierdoor worden veranderingen in het lichaam zichtbaar en kunnen virussen, bacteriën, toxines, allergenen of andere belastingen gemakkelijk worden opgespoord. Duidelijk wordt welk orgaan, of welk deel van het lichaam beschadigd, ontstoken of ziek is.

Een verstoring kan vervolgens en indien wenselijk, met behulp van ditzelfde apparaat worden hersteld, door bijvoorbeeld specifieke frequenties toe te dienden die tegengesteld zijn aan de schadelijke frequenties (van b.v. een virus, bacterie of allergeen).
Hierbij kan gebruik worden gemaakt van lichaamseigen materiaal / frequenties (b.v. urine in geval van blaasontsteking) als therapiesignaal, waardoor het slagingspercentage van de behandeling wordt vergroot.

Door het opsporen en wegnemen van de stoorvelden, wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gesterkt en kan het zich ontdoen van afvalstoffen, waardoor klachten worden verholpen of verlicht.

Bioresonantie is een pijnloze, bijwerkingvrije en computergestuurde frequentietherapie, die de het zelfgenezend vermogen van het lichaam aanpreekt.

N.B.  Bioresonantie is een aanvulling op de reguliere behandelwijze en vervangt NOOIT de reguliere geneeskunde.  Indien nodig wordt u doorverwezen naar een (huis)arts!

 

Voor wie is (Bicom) Bioresonantie

Bioresonantie is in principe geschikt voor bijna iedereen en voor alle leeftijden en wordt toegepast bij tal van (onbegrepen) klachten.
Alleen mensen die een pacemaker dragen komen niet in aanmerking voor behandeling, gezien de elektromagnetische frequenties waarvan gebruik wordt gemaakt, die de werking ervan nadelig zouden kunnen beïnvloeden.
Bioresonatie kan uitstekend naast andere alternatieve- of reguliere behandelmethoden worden ingezet en is door het niet belastende en geheel pijnloze karakter, bij uitstek dus ook geschikt voor (zeer jonge) kinderen.

Indicaties voor een behandeling kunnen o.a. zijn:

 • onbegrepen klachten
 • acute- en chronische allergieën
 • aandoeningen van interne organen waaronder maag, darm, lever en gal
 • huidaandoeningen
 • longaandoeningen
 • pijnklachten (b.v. migraine)
 • verminderde weerstand
 • vermoeidheid
 • KNO- problemen
 • kinderziekten en gevolgen van vaccinatie
 • sportletsel/blessures

Bij twijfel over de inzetbaarheid bij uw klacht, kunt u altijd contact met mij opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Reacties zijn gesloten.